Boca Grandi Festival

Deze eerste editie van het Boca Grandi Festival wil je niet missen.
De-Kraaien-Euro-Entertainment

NOORD

Stage NOORD live muziek met MC Pat Smit. 
caipivoys

ZUID

Stage ZUID wordt gehost door de Caipi Boys.

Welkom bij Boca Grandi Festival

We don’t color within de lines
Ons motto bij Boca Grandi. Bereid je voor op een strandfestival zoals je niet eerder hebt meegemaakt. Veel live muziek met een Caribisch tintje, Haagsche gekkigheid en afsluiten met een paar knallers! Zorg ervoor dat je de eerste editie van dit nu al legendarische strand festival niet mist!

Tickets nu verkrijgbaar

aimar

Stage NOORD met MC Pat Smit

Noord is de stage waar al onze live acts optreden. Leuke verassende bands, reggae muziek van Offshore, Latin muziek van Aymar, een surprise act en afsluiten met De Kraaien. 

Offshore

De Kraaien

Aymar

Jason

And more… 

Stage ZUID hosted by Caipi Boys

Stage Zuid wordt gehost door onze vrienden van de Caipiboys. De Caipiboys maken er zoals altijd een knaller van een feest van. Hier kan je natuurlijk terecht voor de lekkerste cocktails van Den Haag.

Roij 

Dagger Dushi’s

Klein Berlijn

Cigarettes with friends

And more…

caipiboys2

FAQs

Wat zijn de openingstijden?

13:00 tot 01:00

Kan ik gratis parkeren in Kijkduin?

Het is gratis parkeren in Kijkduin. Bij het eindpunt van de bussen op de Hoek van Hollandlaan of op de Machiel Vrijenhoeklaan

Kan ik een kaartje kopen aan de deur?

Wij verkopen nog 50 kaartjes aan de deur op = op

Hoe kan ik naar Boca Grandi met het openbaar vervoer

In de zomermaanden kan je met bus 23, 24 en 26 reizen naar Kijkduin. Vanaf het eindpunt van deze buslijn is het nog geen 5 minuten lopen en je bent bij Boca Grandi Beachclub. 

Wat kan ik eten en drinken

Wij hebben een breed aanbod met verschillende food stands en voldoende barren. Het is niet mogelijk a la carte te bestellen van het Boca Grandi Menu

Boca Grandi Opening

15 april opent Boca weer de dansvloer en omdat samen dansen leuker is dan alleen, trappen wij ons zomerseizoen af met een mega dik feest samen met Collectiv.

Boca Grandi Opening

15 april opent Boca weer de dansvloer en omdat samen dansen leuker is dan alleen, trappen wij ons zomerseizoen af met een mega dik feest samen met Collectiv.