Vergaderen

Vergaderen bij Boca Grandi in Kijkduin

Ben je opzoek naar een unieke inspirerende vergaderlocatie  op het strand, dan ben je bij Boca Grandi aan het juiste adres. Bij ons vind je geen systeemplafond en TL-verlichting, maar de stralende zon met een vrij uitzicht over de zee. Onze vergaderruimte is stand alone en af te sluiten voor geluid en als je volledige privacy wil, dan kan je ook de lamellen sluiten. 

Onze vergaderruimte is standaard ingericht voor een groep tot 14 personen, maar eenvoudig uit te breiden naar wens en voorzien van alle gewenste ververgader faciliteiten. Onze ruimte is tevens te boeken via meeting select. Wij zijn een greenkey locatie en ons horecaanbod is overwegend biologisch, hiernaast proberen wij maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. 

Wil je de vergadering starten of afsluiten met een sportieve activiteit, een borrel in het zonnetje of een heerlijke BBQ? Geen probleem! Boca Grandi is gesitueerd op een rustig stuk strand van Kijkduin te Den Haag en parkeren is op drie minuten loopafstand en parkeren is gratis. Korts samengevat zijn we de ideale locatie voor al je vergader wensen. 

Download onze brochure via het contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

5/5

5/5

50 reviews

5/5 Lunch

Heerlijke plek om te eten en te relaxen. De gerechten op de kaart zijn verrassend en bijzonder lekker. De chef kok maakt van elk gerecht een feest! Wij komen hier zeker terug.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Boca Grandi Opening

15 april opent Boca weer de dansvloer en omdat samen dansen leuker is dan alleen, trappen wij ons zomerseizoen af met een mega dik feest samen met Collectiv.

Boca Grandi Opening

15 april opent Boca weer de dansvloer en omdat samen dansen leuker is dan alleen, trappen wij ons zomerseizoen af met een mega dik feest samen met Collectiv.